О нама

Ко смо ми?

Ми смо група шахиста и другара које је овај племенити спорт спојио још у детињству. Без обзира на различите животне путеве и професионалне активности, љубав према шаху нас је поново окупила око идеје да лепоту ове игре пренесемо будућим генерацијама.

У сарадњи са Европском шаховском унијом и најбољим тренерима из Србије осмислили смо програм рада који извлачи максимум из свих позитивних ефеката учења и играња шаха на свакодневне активности, као што су: развој концентрације, пажње, меморије и самопоуздања, социјализацију и самосталност у доношењу одлука.

Клуб користи 300м2 функционално опремљеног простора који омогућује развој интелектуалних вештина кроз изучавање древне игре, као што је шах. Пет модерних учионица опремљено је интерактивним таблама, дигиталним шаховским таблама и рачунарима. Уз додатак фискултурне сале величине 70м2, опремљене полигонима за правилан развој и раст малишана.

365
Дневних квизова

Упознајте наш тим

Наш тим чине млади, стручни, дипломирани шаховски тренери са великим искуством у раду са младим талентима.

Погледај

Спортски директор „Победника“, по чијем програму раде сви наши тренери, је интернационални мајстор Миодраг Перуновић, селектор мушке репрезентације Србије и носилац највишег међународног тренерског звања – ФИДЕ Сениор Траинер (ФСТ).

Спортски директор Миодраг Перуновић ће сваког месеца држати предавање и симултанку за најбоље полазнике наше школе.

Mesečna tematska predavanja će takođe držati velemajstori Borko Lajthajm i Miodrag Savić i internacionalni majstor Dušan Radovanović i Boroljub Zlatanović.

Sa polaznicima osnovnog i takmičarskog nivoa će raditi treneri majstorski kandidati Dejan Jakovljević, Marko Golubović, Goran Urošević i Aleksandar Milošević.

Izvršni direktor kluba je Nenad Spasić.